Strong Yoga

Strong Yoga er vores signature yoga klasse og en fysisk krævende yoga-form. Du vil opnå en øget kropsbevidsthed og en følelse af sammenhæng mellem krop, sind og åndedrættet. Dét vil give dig inspiration til at gå på opdagelse og søge endnu mere energi – større styrke og dybere indsigt.

Slow & Strong Flow Yoga

Slow & Strong Flow Yoga er en yoga stil, hvor forskellige stillinger bliver kædet sammen til kreative, udfordrende sekvenser. Formålet er at opbygge ynde, opmærksomhed, kropsbevidsthed og – gennem gentagelser – styrke og smidighed. Integration af åndedrættet er vigtigt for at få optimal udbytte af sekvenserne. Yoga timerne er et kreativt mix af yoga stilarter, f.eks. Forrest Yoga og Vinyasa Yoga. Solhilsener og dit åndedræt fører dig igennem en række stillinger, meditation i bevægelse, som bliver tilpasset alle niveauer.

Blid Yoga for Begyndere

Blid Yoga er for nybegyndere, såvel som for dem, som har lidt erfarning med yoga. Vi vil gennemgå yoga basics og bygge på et stærkt fundament for at integrere en “flow” -serie.  Hver time vil tilbyde alternative stillinger i forhold til dem med tidligere skader. Timen vil give dig viden om yoga stillinger, åndedræt og filosofi bag yoga. Yoga hos GetStrong kan være din oase i hverdagen, hvor du kan stresse ned og “komme til dig selv”.

Yin Yoga

Yin Yoga er designet til skånsomt at strække og rehabilitere sener og ledbånd omkring kroppens led. Vi varmer op med blide bevægelser og bløde yin yogastillinger, hvor fokus vil ligge på at opbygge kropsbevistheden og øge fleksibilitet.
Yin Yoga kan være meget fysisk udfordrende da de forskellige stillinger holdes i lang tid – fra 2-5 minutter. De dybdegående øvelser, der opbygger smidigheden, er også med til at løse op for muskelspændinger. De aktive stræk gør, at du slipper dybtliggende stress i muskler og nervesystem, så du efter timen føler dig fuld af energi og er klar i hovedet. Alle kan deltage fra begynder til øvede.