Strong Flow Yoga

Strong Flow Yoga er vores signature yoga klasse og en fysisk krævende yoga-form. Du vil opnå en øget kropsbevidsthed og en følelse af sammenhæng mellem krop, sind og åndedrættet. Dét vil give dig inspiration til at gå på opdagelse og søge endnu mere energi – større styrke og dybere indsigt.

Slow Flow Yoga

Slow Flow Yoga er en yoga stil, hvor forskellige stillinger bliver kædet sammen til kreative, udfordrende sekvenser. Formålet er at opbygge ynde, opmærksomhed, kropsbevidsthed og – gennem gentagelser – styrke og smidighed. Integration af åndedrættet er vigtigt for at få optimal udbytte af sekvenserne. Yoga timerne er et kreativt mix af yoga stilarter, f.eks. Forrest Yoga og Vinyasa Yoga. Solhilsener og dit åndedræt fører dig igennem en række stillinger, meditation i bevægelse, som bliver tilpasset alle niveauer.

Blid Yoga for Begyndere

Blid Yoga er for nybegyndere, såvel som for dem, som har lidt erfarning med yoga. Vi vil gennemgå yoga basics og bygge på et stærkt fundament for at integrere en “flow” -serie.  Hver time vil tilbyde alternative stillinger i forhold til dem med tidligere skader. Timen vil give dig viden om yoga stillinger, åndedræt og filosofi bag yoga. Yoga hos GetStrong kan være din oase i hverdagen, hvor du kan stresse ned og “komme til dig selv”.

Yin Flow Yoga

Yin Yoga kan være meget fysisk udfordrende da de forskellige stillinger holdes i lang tid – ofte flere minutter. Når du har prøvet Yin Yoga allerede een enkelt gang, vil du kunne føle fordelene denne yoga form giver – hvadenten du er nybegynder eller toptrænet sportsudøver. Det er for alle som har behov for aktiv restitution og som ønsker at få mere ro og fred i sindet.

Der lægges vægt på korrekt udførelse og timing, alt imens der arbejdes med åndedræt og afspænding.