Strong Flow Yoga

Strong Flow Yoga er vores signature yoga klasse og en fysisk krævende yoga-form. Du vil opnå en øget kropsbevidsthed og en følelse af sammenhæng mellem krop, sind og åndedrættet. Dét vil give dig inspiration til at gå på opdagelse og søge endnu mere energi – større styrke og dybere indsigt.

Slow Flow Yoga

En Vinyasa eller Flow Style Form, hvor forskellige stillinger bliver kædet sammen til kreative, udfordrende sekvenser. Formålet er at opbygge ynde, opmærksomhed, kropsbevidsthed og – gennem gentagelser – styrke og smidighed. Integration af åndedrættet er vigtigt for at få optimal udbytte af sekvenserne. Yoga timerne er et kreativt mix af Forrest Yoga og Flow Yoga. Solhilsner og dit åndedræt fører dig igennem en række asanas – som meditation i bevægelse. Stillingerne bliver tilpasset alle niveauer, så både begyndere og øvede får optimalt udbytte. En både opstrammende og livsbekræftende lektion.

Gentle Flow Yoga

Gentle Flow Yoga er til alle, der er nye for yoga, såvel som for dem med en yoga oplevelse. Vi vil gennemgå yoga basics og bygge på et stærkt fundament for at integrere en “flow” -serie, stående udgør sammen med en introduktion til opadrettede poser som håndstand, skulderstativ og hovedstativ. Hver klasse vil tilbyde alternative stillinger i forhold til dem med tidligere skader. Denne klasse vil give dig et grundlæggende fundament og viden om yoga poser, åndedrag og filosofi. Yoga hos GetStrong kan være din oase i hverdagen, hvor du kan stresse ned og “komme til dig selv”.

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga er Iyengaryogabaseret, vi bruger redskaber til støtte i de fleste stillinger. Det er for alle som har behov for aktiv restitution og som ønsker at få mere ro og fred i sindet.

En Yogaform som primært fokuserer på restitution. Vi arbejder i et roligt tempo med tid til fordybelse og nærvær.

Der lægges vægt på korrekt udførelse og timing, alt imens der arbejdes med åndedræt og afspænding.