Pilates

Pilates 2018-09-08T18:22:43+02:00
Joseph H. Pilates blev født i Tyskland i slutningen af 1800-tallet. Han var meget syg som barn og besluttede at vie sit liv til at blive stærkere. Hans mål var at kombinere den meditative træningsform fra “Det fjerne Østen” med den mere fysisk prægede træning fra vores vestlige del af verden – i håb om at samle det bedste fra begge verdener i én metode. Han udviklede en træningsform, hvor han integrerede brug af åndedrættet og brug af en modstandsgivende anordning – en såkaldt reformer, som stadig bliver brugt den dag i dag.
Træningsmetoden blev kendt som: Pilates – (PI-LAAH-TEEZ)

STOTT Pilates

STOTT Pilates blev udviklet af Moira Merrithew (forhenværende professionel balletdanser fra Toronto, Canada) og Lindsay Merrithew. De har taget udgangspunkt i den oprindelige Joseph Pilates-metode og i samarbejde med fysioterapeuter og professionelle idrætslæger har de gjort den mere tidssvarende.

Pilates Core

Pilates Core er et træningssystem, som lærer dig at bruge din krop på en sund og hensigtsmæssig måde – med fokus på balance, styrke, smidighed og åndedræt. Målet er at opnå en øget kropsbevidsthed, som du vil have glæde af i hverdagen og som også vil kunne forbedre dine præstationer indenfor dans, sport mm.

Pilates PLUS

Pilates PLUS er ligesom de funktionelle principper i Pilates Core. Vi vil også indarbejde flere strækninger for mange af de problemområder såsom; hofter, ryg, skuldre og nakke.

Pilates Core & Konditionering


Tekst på vej….