Du vil opleve, en boost i energi, få et smil på læberne og sved på panden. Træn dig selv glad!

GetStrong4Life – vores ny udendørs træning booster klasse

træn dig selv glad!

Er du gået lidt død i træningen over den lange corona-periode, og har svært ved at finde glæden? Prøv at flytte din motion udenfor med GetStrong4Life udendørstræning. I naturen bliver aktiviteterne i højere grad til en leg, fordi du får vækket alle sanser, brugt kroppen på en naturlig måde og glemmer alt om kalorieforbrænding, og stressen i dagligdagen.

Det  bedste, du kan gøre ved dig selv er at snøre træningsskoene, og komme ud i den smukke natur.

Motion generelt sætter nemlig hurtig fart i en sværm af positive hormoner og signalstoffer i kroppen, som booster dine endorfiner og dit humør. Endorfiner eller ”happy hormoner” som de også kaldes, giver en følelse af velvære. Det er også sådan, at dine endorfiner også har en anden funktion i kroppen – de flytter nemlig også din smertetærskel.

Vi vil bruger vores egen kropsvægt, og elastikker til at intensivere nogle af øvelserne.  Vores fokus er på de store muskelgrupper sammen med øvelser til at styrke og mobilisere skuldre, hofter, ryg og mave.

GetStrong4Life er en fremragende måde til at forbedre mobilitet, styrke og koordinering!

Så hvis du går rundt og er trist i hverdagen, hop i træningstøjet, og kom ud af starthullerne. Du vil opleve, en boost i energi, få et smil på læberne og sved på panden.

Dage: GetStrong4Life starter tirsdag d. 4 maj, til og med d. 27. maj.

Tid: Vi mødes kl. 17.30 – 18.30

Sted: Ølstykke Bypark Søhøj

Pris: intro til udendørs træning i maj er 399 kr. for to gange om ugen -klik her

Min. booking er 5 personer og max 25. Husk at tage en trænings mat med og vandflaske.

Alle niveauer er velkomne.