Sund og Stræk Krop forløbet starter i uge 43. Det er til dig der ønsker at finde tid til dig selv og finde et mentalt og fysisk overskud i hverdagen.

Stærk & Sund Krop forløbet starter tirsdag d. 20. oktober  i uge 43 om tirsdagen og fredagen fra kl. 06.30 – 07.30 og løber over 6 uger.

Stærk & Sund krop er til dig der ønsker at finde tid til dig selv og finde et mentalt og fysisk overskud i hverdagen.

Dette er et lukket hold, hvor du sammen med max. 5 andre bliver en del af et træningsfællesskab og hvor i følges ad i de 6 uger. Vi træner sammen 2 gange om ugen og du får et hjemmetræningsprogram med hjem. Vi træner med TRX, egen kropsvægt og mindre vægte. Du vil blive udfordret i din bevægelse, koordination og styrke.

Derudover vil du få 30-45 min 1-1 coaching samtale i starten af forløbet.

Pris til hele kurset: 2995 kr.

Early – Bird pris med betaling til og med d. 10. oktober 2300kr. 

Er det tiden for dig at “komme i gang”? Så er det nu at du klik her.

Mød Sara: Jeg hedder Sara Elgaard og er personlig træner og mentalt coach. Jeg har selv en baggrund som svømmer og elite-karate udøver, hvor jeg nu primært løber OCR-løb (forhindringsløb) samt styrketræner.
Jeg elsker den gode energi jeg finder i træning, og det er denne jeg tager med mig ud på hold og til klienter.
For mig skal træning være sjovt, tilgængeligt og tilpasset både situation og person.
Jeg arbejder meget med personer som ønsker et bedre forhold mellem kroppen og tankerne, samt med vanerne i hverdagen. Min træning er præget af det funktionelle, hvor det handler om at kunne bruge og bevæge sin krop bedst muligt.
Læs mere om Sara Elgaard og coaching her: https://elgaardfitness.dk/