NYT Gentle Flow Yoga hos GetStrongStudios

Gentle Flow Yoga om tirsdag aften er nu på skemaet, hvor der undervises i yoga’s afstressende og restorative øvelser der forebygger og genopbygger.
Vi arbejder med fysiske øvelser og med åndedrættet. Gentle Flow Yoga kan lette vores sind og hjerte til at være mere nærværende, åben og afslappet. Det er en kraftfuld stress management teknik og en vej til helbredelse og selvopdagelse for det kommende år.
Instruktionen er grundig, og der varieres mellem dybe, rolige og intense stræk og mere blid flow, samt styrkende øvelser. En atmosfære af nænsomhed og accept giver de bedste vilkår for at kroppens egen intelligens kan udfolde sig.
I undervisningen lægges derfor stor vægt på at udøverne mærker deres egne grænser og ikke presser kroppen, men derimod arbejder med kroppen, for at kunne give dybere slip i spændinger – fysiske som psykiske.
Beroligende og afspændende lektion, som passer til alle niveauer. Dette hold er perfekt hvis I er nye til yoga.
*This class can be taught in English.

 

GetStrong tilbyder uforpligtende mulighed for afslapning, afstresning, og velvære i et meget eksklusive og hensyntagende omgivelser med plads til max 15  personer.

Alle kan deltage.

Du kan medbringe din egen yogamåtte eller bruge en af vores gratis.

Lokale: GetStrong Studios – Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke

Kig på skemaet

Læs mere om priserne

Info og tilmelding og vejledning om hvilken træningsform passe bedst til dig – kontakt Alison Strong – tlf. 61601122 eller skriv til mail@getstrong.dk.

Tilmelding er en god ide pga. begrænset plads.

2019-01-10T07:58:25+00:00 13. august, 2018|