Vi glæder os til at åbne igen i maj, men indtil da, vil vi forsætte med at tilbyde virtuel træning.

Kære medlemmer og venner.

Vi glæder os til at åbne igen i maj, men indtil da, vil vi forsætte med at tilbyde GO:GETSTRONG ONLINE træning af pilates, yoga, og corebarre på vores holdplan.

Bemærk: Yin Yoga med Benedikte mandage i april vil blive optaget på forhånd, indtil vi kan mødes i studioet. Tilmeldte deltagere vil få sendt et link til timen. Linket er gyldigt i 3 dage.

Hvad er nyt hos GetStrong?

– nyt booking system 

Det nyt booking system er igang! Man skal oprette en ny profil og betalingsinfo i systemet, som er tilknyttet til vores webside. Klik her.

Det er desværre ikke muligt at overføre din Mindbody profil og betalingsinformation. Derfor skal du oprette dig på YoGo.

Link til holdtræning og oprettelse af ny profil kan findes under: ”BOOK NU” eller “LOG IN” knap på forsiden af websiden.

Virtuel træning via Zoom: GO:GETSTRONGONLINE booking og priser

VIGTIGT: for at købe onlinetræning, skal I oprette en profil på vores webside.

Under ”Priser” finder I ”Klippekort”, og under dette en ”drop-down menu”. Rul ned til GO:GETSTRONG ONLINE for at købe virtuel træning. Der kan vælges mellem drop-in, en uges – eller en måneds online træning.

Tilmelding er nødvendig, og I vil få en mail med link til timen 1 – 2 timer inden timens begyndelse.

Der er intet gebyr for sen afmelding til disse hold.

-ændringer i priserne og medlemskab

Prøvetime 60 kr. og drop in 125 kr. er uændret.

Klippekort: vi tilbyder 5, 10 og det nye 20 gangs klippekort. Udløbsdato vil være fra 1 til 6 måneder afhængig af antallet af klip.

Periodekort: vores nye periodekort, der gælder i 30 dage fra købsdatoen, giver enten 4x, 8x, eller ubegrænset træning i perioden. Se priseren her

NYT Medlemskaber: vi tilbyder nu 2 løbende medlemskaber

  • Senior62+ klub medlemskab for medlemmer fra 62 år: 449 kr. mdr.
  • StayStrong Klub medlemskab: 549 kr. mdr.

Rabatter: medlemskab giver følgende rabatter:

  • Adgang til online træning og evt. til vores ”video on demand” (VOD) katalog

Læs om vores afmeldingspolitik her.

Donation:

Der skal lyde et stort tak til vores kunder, og de firmaer, som tænker på os og har sendt en donation til GetStrong Studios, og jer, som har beholdt jeres medlemskab aktivt, selvom vi har været tvangslukket. Vi er meget taknemlige for jeres støtte i disse tider.

Evt. donationer til GetStrong Studios kan sendes via MobilePay til GetStrong.dk nr. 69534.

Fra GetStrong Teamet:

Hos GetStrong Studios er vores fokus på kunderne. Vi er meget erfarne instruktører, men for at du kan føle, der er god plads til dig i studiet, og for vi kan yde den bedste kvalitet med personlig og omsorgsfuld instruktion i en venlig og tryg atmosfære, vil der altid være en begrænsning for, hvor mange der kan deltage i et hold.

Hos GetStrong investerer vi i jer, og vi håber, I vil investere i dig selv også.