Member spotligt i juli er Charlotte Hagsholm fra Ganløse. Læs om hvordan hun har startede hos Alison - GetStrong Studios

Hvem er Charlotte Hagsholm 

Jeg hedder Charlotte og er 61 år gammel. Jeg er grafiker af uddannelse, men har i mange år arbejdet med IT, de sidste 12 år hos Rigspolitiet. Jeg sidder derfor mange timer daglig ved computeren.

 

Hvor lange tid du har trænet med Alison Strong og GetStrong Studios?

Jeg har fast trænet hos Alison, siden hun startede i Stenløse i 2015. Jeg har også trænet hos Alison hos Fitness World i Frederikssund og i Århus helt tilbage i starten af nullerne, hvor Alison var et nyt frisk pust i gymnastiksalen på Kroghsgades Skole. Senere åbnede hun eget lokale GetStrong Yoga & Pilates studiet bag Salling.

 

Hvorfor startede du – skade, interesse i noget nyt, vil blive stærkere eller mere smidig.

Da jeg boede i Aarhus, dansede jeg meget Salsa, ofte weekend workshops med 3 timers dans lørdag og søndag. Jeg var meget glad for at danse, men jeg blev utrolig træt i ryggen og jeg fandt ud af at det nok var en god idé at få styrket min core.

Jeg var så heldig at Alison blev underviser i min anden sæson hos LOF på Kroghsgade Skole.

 

Hvad har hjulpet dig – f.eks. træning type el. stil, inspiration, lokationen, klasse timerne, online træning m.m.

Pilates Core er mit foretrukne træning, men det har også været skønt at deltage i de andre klasser. Jeg er glad for at få kendskab til Yoga. De gange hvor der har været udendørs yoga, har været dejligt. Online træningen under coronaen, var lige det jeg havde brug for.  At have mulighed for at træne op til 4 gange om ugen var fantastisk. Jeg kan tydelig mærke på min krop når jeg ikke kommer afsted, men det kan ind imellem være svært at nå, da jeg arbejder i Hvidovre.

 

Vil du anbefale GetStrong? Hvorfor?

Jeg vil til enhver tid anbefale Alison og GetStrong Studios, det er god og afvekslende træning, jeg føler mig stærk og smidig, når jeg har trænet hos Alison. Alison har et smittende humør og udstråler overskud. I de perioder jeg ikke har trænet hos Alison, har hun været pejlemærket for hvad god træning er.