Hos GetStrong Studios kan du nu træne ubegrænset på hold med enten et "Medlemskab i en fast tidsperiode, eller med et "GSS løbende betaling".

Træning hos GetStrong Studios

Som nyt medlem hos GetStrong Studios kan du købe en prøvetime og efterfølgende et GetStarted introklippekort med 3 klip. Prøvetime og Introklippekort er engangstilbud, og kan kun købes en gang.

Efterfølgende kan du vælge at fortsætte med enten klippekort/Drop-in klasser, eller med et fast eller løbende medlemskab.

Hos GetStrong Studios kan du træne ubegrænset på hold med enten et “Medlemskab i en fast tidsperiode 3 måneder”, eller med et “GSS Medlemskab med løbende betaling”. Se priserne for Tre Måneders Pass og GSS Medlemskab.

NYT: GetStrong Senior 66 måneds Pass – 399kr. – ubegrænset træning til vores medlemmer som er fuldt 66 år.

NYT: Unge/Studerende 22 måneds Pass (Student eller til og med 22 år: månedsabonnement), til og med 22 år eller studerende med studiekort under 22 år. ubegrænset træning til vores medlemmer som er til og med 22 år. med ID bekræftelse.

Bemærk: For at få et studie- eller pensionistmedlemskab, skal du sende en mail til Alison – mail@getstrong.dk med studiedokumentation (udløbsdato) og som pensionist 66 år et billede af id-kort, der dokumenterer din alder.

Medlemskaber kan kun købes via websiden under “medlemskaber” – ikke i mindbody appen.

Medlemskab i fast tidsperiode (1 eller 3 måneder)

Du kan købe et medlemskab i en fast tidsperiode hos GetStrong Studios på henholdsvis 1 og 3 måneders varighed. Du kan træne ubegrænset på hold med medlemskabet. Medlemskaberne træder i kraft fra den første gang du er tilmeldt et hold og betales månedsvis. Medlemskab med fast tidsperiode kan ikke opsiges før tid og ikke sættes på pause.

GSS Medlemskab med løbende betaling

Du kan oprette et løbende medlemskab hos GetStrong Studios – ”GSS Medlemskab”. Det giver dig ubegrænset adgang til alle hold på holdplanen. Du kan dog ikke bruge medlemskabet til kurser, workshops, events og individuelle personlig træning.

Medlemskabet vil være gældende fra den dag du tilmelder dig, og pengene vil blive trukket automatisk på det kort du tilmelder dig med. Du betaler ved oprettelse af medlemskabet den første måned plus en måneds betaling i depositum. Depositum dækker den sidste måneds træning efter opsigelse, og et eventuelt problem med betalingskort.

Betaling

Du kan betale med Visa, MasterCard, og Dankort. Du er selv ansvarlig for at opdatere dit betalingskortoplysninger hos MindBody Online.

For sen betaling

Betaler du ikke til tiden og senest 10 dage efter betalingsfristen, har GetStrong Studios ret til at ophæve medlemskabet uden yderligere varsel. Du får derfor ikke mulighed for at træne hos GetStrong Studios indtil betaling af tilgodehavende er sket.

Bero perioder for  GSS Medlemskab med løbende betaling

Du kan til enhver tid oprette en pause i dit løbende medlemskab. Dog kan pausen være max. 2 måneder. Du betaler et administrationsgebyr på 150 kr. for at oprette en beroperiode

Opsigelse af GSS Medlemskab med løbende betaling

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab hos GetStrong Studios. Medlemskabet ophører ved udløbet af opsigelsesmåneden plus én måned.

Opsigelse skal ske skriftligt til GetStrong Studios på mail@getstrong.dk eller ved personlig henvendelse til Alison Strong. En opsigelse er gældende fra den dag GetStrong Studios modtager opsigelsen og du har modtaget en kvittering herfor.

GetStrong Studios forbeholder sig retten til at opsige dit medlemskab med én måneds varsel til udgangen af en måned.

Holdskema

GetStrong Studios har ret til løbende at ændre i holdplanen.

I forbindelse med helligdage og i ferieperioder, kan ændringer i holdplan og antal udbudte hold forekomme.

Ændringer vil blive varslet i god tid på hjemmeside og i MindBody Online App

Afbestillingsregler ved hold, workshops, kurser og events

Booking af et hold kan afmeldes op til 6 timer før holdstart. Hvis du afmelder senere, vil du blive opkrævet et gebyr på 30kr. der opkræves med næste måneds betaling.

Hvis du bruger klippekort vil den pågældende holdtræning blive trukket fra kortet.

Tilmelding til workshops er bindende indtil 7 dage inden workshoppens afholdelse af hensyn til underviserne. Ved aflysning tidligere end 7 dage før, kan workshoppen konverteres til anden workshop. Du får ikke refunderet pengene, men kan i særlige tilfælde ombytte til anden ydelse.

Tilmelding til kurser er ligeledes bindende indtil 7 dage før afholdelse. Ved aflysning tidligere end 7 dage før kursusstart, refunderes pengene fratrukket 75kr. i administrationsgebyr. Aflyser GetStrong Studios kurset vil du få refunderet det fulde beløb.

Minimum deltagerantal på hold

GetStrong Studios forbeholder sig retten til at aflyse hold med mindre end tre tilmeldte holddeltagere. Hvis du er tilmeldt holdet og det aflyses, vil du få besked 3 timer før holdstart.

Se vores holdplanen klik –  her.