null

Alison Strong

Titel her

Mere end 30 års erfaring som professionel danser og underviser i fitness, pilates og yoga har udviklet Alison til en dygtig og omsorgsfuld instruktør. Hendes egen rejse gennem livet har skridt for skridt ledt hende frem mod at praktisere de helende styrkende træningsformer, samt en uddannelse som fysiurgisk massør.

null

Benedikte Hamann

Titel her

Yogaen har givet mig overskud, afslappethed, styrke og en indsigt i min egen krop og hvad den har brug for. Kropsbevidsthed er en af byggestenene til et sundt og godt liv. Efter 20 års egen yogapraksis var tiden inde til at være den der deler ud af ro, grin og udfordringer.

null

Gitte Jonassen

Titel her

Jeg har dyrket yoga i mange år, men dette gjorde noget ved mig, jeg kunne ikke beskrive hvad, men noget magisk skete der. Jeg oplevede selv Kundalini yoga første gang, ved en tilfældighed og det brændte sig fast hos mig. Derfor besluttede jeg for at tage en uddannelse selv. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort, jeg elsker at undervise og følge eleverne og deres positive oplevelse, som jeg også selv har oplevet. Jeg er vild med yoga og alt det yogaen indeholder, jeg kunne ikke forestille mig et liv uden.

sara elgaard

Sara Elgaard

Titel her

Jeg arbejder meget med personer som ønsker et bedre forhold mellem kroppen og tankerne, samt med vanerne i hverdagen. Min træning er præget af det funktionelle, hvor det handler om at kunne bruge og bevæge sin krop bedst muligt. For mig skal træning være sjovt, tilgængeligt og tilpasset både situation og person.