“Jeg har haft stor glæde af mine yoga timer hos Alison. Jeg føler, at jeg grad- vist er blevet stærkere, og har fået større smidighed. Dette har hjulpet mig meget i min hverdag. Alison er en utrolig kompetent underviser med stor indføling for den enkeltes situation og formåen.”

Anette Harbeck Olesen
forfatter og kostvejleder

“Jeg er praktiserende kiropraktor og kender Alison som en fantastisk ENERGI BOMBE. Hun emmer af passion og entusiasme for sit fag og har med sin baggrund i ballet og yoga på meget højt/proffesioneltniveau, enenorm erfaring. Jeg har selv trænet hos hende og været imponeret over hendes viden da den rækker langt længere end de pilates instruktører jeg før har beskæftiget mig med. Den altoverskyggende årsag til at jeg kan anbefale Alison er at hendes proffesionalisme er på niveau med hendes skønne personlighed.”

Eli Meldgaard Jensen D.C
kiropraktør
Jeg har dyrket triathlon, duathlon og har kørt cykelløb på elite og motionplan gennem 12 år. Yoga er et fantastisk ”must” at køre sideløbende, for at styrke sin smidighed og indre energi.
Else Hedevang
At træne med Alison er en af de bedste ting, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Alison har øje for hver enkelt elevs stærke og svage sider og formår at balancere træningen så den bliver tilpas udfordrende, så ingen keder sig og tilpas succesfuld, så ingen giver op. Yderligere har hun en god fornemmelse for, hvornår der skal støttes og opmuntres og hvornår den humoristiske pisk skal svinges. Ved at vælge Alison vælger man: Professionel træning, der virker, god energi og højt humør og ikke mindst lysten til at komme igen og igen og igen.
Cecilie Alver
Alison has a charismatic and winning personality and she is THE superbe yoga instructor ! Spending an hour or more in the hands of Alison – listing to her meditative voice and going through peacefull but still physically demanding poses – whatever kind of stress that has buildt up in your mind from your worklife – will be put on hold – and you feel relieved and more balanced ! I can give Alison my warmest recommendation!
Yoga renser hovedet for mig, jeg bliver så dejligt afslappet og afklaret. Bagefter går jeg rundt i min egen lille verden, det er en rigtig dejlig fornemmelse.
Lone Præst
Revisor
Jeg har igennem årene har en tættere tilknytning til Alison på flere forskellige måder. Vi har i Århus et tæt samarbejde, og jeg kan på det varmeste anbefale Alison som yoga og Pilates instruktør. Alison har en indlevelse, passion og en empati med i sit arbejde, som ligger ud over det normalt tilgængelig i danmark. Alision har sit Amerikanske sind mig sig, hvilket giver udslag i en enorm livsglæde, muligheder og kreativitet – samtidig med at hun udviklet en humor og lyst for at lege i sit arbejde som skaber en stor glæde for de kunder hun arbejder med. Jeg vil med glæde altid kunne videregive kunder til Alison med en bevidsthed om at de vil være i de skønneste hænder hos Alison / GetStrong. De bedste anbefalinger
Mikael Kyneb
BodyAllMind (BAM)
Igennem såvel min yoga -som pilatesundervisning har jeg opnået større kropsbevidsthed og en bedre holding, som har hjulpet mig til at undgå dårlige kropsstillinger i mit arbejde og i de daglige gøremål.
Susanne Gram Sørensen
IT assistent

Alison er en meget inspirerende underviser. Hun er en fornem repræsentant for hvad pilates kan gøre for kroppen, hvis man er vedholdende. Pilates vedbliver at være morsomt, og Alison har et vågent øje for, hvem af deltagerne på holdet, der skal korrigeres hvornår i forhold til øvelserne.

Fie Budtz
Sygeplejerske
I have had the pleasure of having Alison as my my personal Pilates teacher. She’s very dedicated and 100% professional. She “reads” her clients beautifully and adjust her teaching accordingly. Training sessions with her left me relaxed and “reborn” physically as well as mentally. Abs’ hurting not only from training but also from laughing. Al is a fine bottle of champagne: Sparkling! I can truly give her my very best recommendation.
Lone Rønde
Alison, is a top mover and shaker. As a instructor I know she is detailed on perfect posture and alignment in all her classes. As a business owner she would be fun to work for and I wish we could switch jobs and places for a day.
Always a great experience that leaves me with a sense of wellbeing in body and mind. Alison is warm and a skilled teacher and you always feel very welcome and taken care of when you come for class.
Camilla Lindhard Karas
Alison er den bedste instruktør/underviser jeg nogensinde har haft. Det er små hold og Alison ser alt, det er kvalitet fremfor kvantitet. Der er en dejlig atmosfære i Alison's studie og der er rart at komme.
Charlotte Hagsholm
Five stars! Because Alison is the most inspiring and smiling and funny teacher around.
Charlotte Steinmark
TRX træning hos Alison er hård træning, men det er altid sjovt og meget givende.
Vivi Jensen
Trained body - check Trained brain - check Had fun - check 🙂
Despina Kotsi