Hos GetStrong.dk kan du tage på en indre opdagelsesrejse, hvor du selv bestemmer tempoet. Dér, hvor du oplever den stille, indre ro, som hjælper dig videre og tilbage til dine daglige gøremål med mere energi, entusiasme og lyst til at til at deltage i livet.

Regelmæssig træning hos GetStrong vil få indflydelse på din tilværelse. Det er meget andet og mere end fysisk træning. Det er en helhedsoplevelse.

Oplev hvordan din krop varmes op. Mærk hvordan sveden løber ned af ryggen, og hvordan dine muskler lige så stille begynder at løsne grebet om dine knogler. Du giver slip i skuldre og nakke, følger din krops rytme og bliver ét med dit åndedræt. Dagligdagen forsvinder – du føler dig godt tilpas i din krop – måske for første gang og pludselig opdager du, at du smiler…

Træning

Træning

Du vil opnå en øget kropsbevidsthed og en følelse af sammenhæng mellem krop, sind og sjæl. Dét vil give dig inspiration til at gå på opdagelse og søge endnu mere energi – større styrke og dybere indsigt.

Læs mere
Massage

Massage

Alle vil tydeligt mærke massagens effekt, uanset aktivitetsniveau. Fysiurgisk massage hovedmål er at bidrage til at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet.

Læs mere
Firmaaftale

Firmaaftale

Gør det nemt for dig og dine medarbejdere at indpasse motion og træning i hverdagen og få lidt sundere, gladere og mindre stressede medarbejdere med større overskud og engagement.

Læs mere