Generelt
Nedenstående forretningsbetingelser gælder for køb på GetStrong Studios Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og GetStrong Studios.

Firmainfo
GetStrong Studios
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke

Mail: mail@getstrong.dk
CVR: DK26134927

Forudsætninger
Du kan kun handle hos GetStrong Studios, hvis du opfylder følgende betingelser. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at du er indforstået hermed, og du skal være minimum 18 år for at kunne handle på GetStrong Studios.

Fortrolighedspolitik
GetStrong Studios forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. GetStrong Studios vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. GetStrong Studios vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Betaling
GetStrong Studios modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Betaling vil blive trukket på din bankkonto, umiddelbart efter købet er gennemført. Alle beløb er i DKK Danske kroner. Hold og undervisning er uden moms. Alle andre beløb er i DKK og er inkl. moms.

Umiddelbart efter dit køb er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail, som indeholder detaljer om dit køb samt en faktura.

GetStrong Studios bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Klippekort, massage og holddeltagelse er tilgængeligt på din brugerkonto umiddelbart efter betaling.

Fortrydelsesret/reklamation
Til- og afmeldingsinfo

Framelding fra holdtræning, personlig træning og massage kan ske op til 24 timer før timens begyndelse. Herefter føres det pågældende beløb automatisk tilbage til dit klippekort eller bankkonto, afhængigt af den anvendte betalingsform.

Er der mindre end 24 timer til timens begyndelse, kan holdet/massagen ikke afmeldes, og det pågældende beløb kan ikke tilbagebetales. Dette gælder også ved brug af klippekort.

Kan et hold, mod forventning, ikke afholdes, returneres det fulde beløb til din bankkonto/klippekort.

Klippekort (hold, personlig træning og massage)
Gyldigheden pr. klippekort er 2- 6 måneder fra første træningsdato.

Klippekort er personlige og kan ikke overdrages uden forudgående aftale med GetStrong.dk.

Der gives 5 dages fuld returret på klippekort, såfremt der inden for perioden ikke er brugt nogle klip. Besked herom gives til GetStrong Studios på mail@getstrong.dk, hvorefter beløbet tilbagebetales til din bankkonto, minus  75 kr. administratins gebyr.

Overskydende klip tages ikke retur, kan ikke ombyttes til kontanter, og udløbsdatoen kan ikke ændres.

Det er ikke muligt at få det brugte klip refunderet, hvis hold / personlig træning / massage afmeldes mindre end 24 timer før timens begyndelse.

Arrangementer
Ved køb af øvrige produkter på hjemmesiden, f.eks., arrangementer eller retreats, gælder der særlige købsbetingelser, som fremgår i forbindelse med det enkelte produkt.

Gavekort
Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og er kun gyldigt til og med den angivne udløbsdato. Herefter kan det ikke længere benyttes.  

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@getstrong.dk. Hvis vi ikke finder en løsning sammen, kan I indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: mail@getstrong.dk

Ansvar i forbindelse med undervisning og sportsmassage
GetStrong Studios kan på intet tidspunkt drages til ansvar for dit helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen hos GetStrong Studios eller på arrangementer eller retreats. Al deltagelse i undervisning, retreats, arrangementer afholdt af GetStrong Studios sker således på eget ansvar. Det er ligeledes kundens ansvar på hold, retreats, workshops osv. at informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen. Det er også kundens ansvar at passe på egne sager, værdigenstande o. lign. i forbindelse med undervisningen eller på retreats. Forældre har ligeledes det fulde ansvar for medbragte børn hos GetStrong Studios.