Generelt
Nedenstående forretningsbetingelser gælder for køb på GetStrong Studios Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og GetStrong Studios.

Firmainfo
GetStrong Studios
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke
CVR: DK26134927

Mail: mail@getstrong.dk tlf. 45 – 61601122

Forudsætninger
Du kan kun handle hos GetStrong Studios, hvis du opfylder følgende betingelser. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at du er indforstået hermed, og du skal være minimum 18 år for at kunne handle på GetStrong Studios.

Fortrolighedspolitik
GetStrong Studios forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. GetStrong Studios vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. GetStrong Studios vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Vilkår og Betingelser

GetStrong Studios forbeholder sig retten til at ændre vilkårene for brug af hjemmesiden, tilgængelige tjenester online og priser efter vores skøn. Ved at bruge hjemmesiden og købe online accepterer du vilkårene og betingelserne.

Vi tager vores kunders sikkerhed og privatliv meget alvorligt. Vi deler ikke nogen oplysninger med tredjeparter, og vi indsamler heller ikke eller opbevarer andre oplysninger end de nødvendige for at vi kan levere vores tjenester til dig. Vi indsamler følgende typer oplysninger om dig: Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse data indsamles for at kommunikere med vores kunder om at sende klasse- og værkstedsbekræftelser og påmindelser, klassekøbskøb og fornyelser, refusioner og aflysninger.

Data i forbindelse med kreditkortbetalinger og reservering af plads i workshops og klasser behandles af Reepay.dk og Clearhaus med et sikkert websted, der er knyttet til vores, og de har deres egen fortrolighedspolitik.

Dine personlige data og GDPR

GetStrong Studios bruger tredjepartssoftware leveret af YoGo.dk til at administrere klasser, workshops, massage og bookinger af begivenheder. For at kunne bruge denne funktion skal du registrere dig hos GetStrong Studios booking system Yogo.dk. Når du er registreret, kan du ændre dine personlige oplysninger eller slette din konto. For at give alle kunder en sikker onlineoplevelse bruger vi et elektronisk faktureringssystem kaldet Reepay / Clearhaus, som er integreret med YoGo.dk. Reepay / Clearhaus arbejder inden for YoGo Online-grænsefladen og koder dit kreditkort og kontaktoplysninger for at sikre deres sikre overførsel og opbevaring.

Hos GetStrong Studios kan vi ikke se dine kreditkortoplysninger (vi får kun se de sidste 4 cifre i dit kreditkortnummer). Vi respekterer dine personlige oplysninger og personlige oplysninger og deler aldrig nogen af ??dine oplysninger med nogen anden uden din tilladelse.

Betaling
GetStrong Studios modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard.

Betaling vil blive trukket på din bankkonto, umiddelbart efter købet er gennemført. Alle beløb er i DKK Danske kroner. Hold og undervisning er uden moms. Alle andre beløb er i DKK og er inkl. moms.

Umiddelbart efter dit køb er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail, som indeholder detaljer om dit køb samt en faktura.

GetStrong Studios bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Klippekort, massage og holddeltagelse er tilgængeligt på din brugerkonto umiddelbart efter betaling.

Månedsabonnement/medlemskaber 

Et abonnementsmedlemsskab hos GetStrong Studios giver adgang til ubegrænset træning hele ugen på alle klasser i holdplanen.

Medlemskabet hos GetStrong Stuidos er en fast månedlig betaling, med 3 måneders bindingsperiode, man få ektra rabater på workshopper og massage.

Ved hver betaling sender vi dig en kvittering på e-mail.

Du kan til enhver tid opsige et abonnement efter det tre månedersbindingsperiodens ophør. Det gør du i din profil.

Du kan også skifte betalingskort i din profil. Et medlemskab er personligt og kan ikke bruges af andre.

Ønsker du at afmelde dig et hold, skal du gøre dit i din profil mere end 2 timer inden holdstart. Ved send afmelding er det 30 kr. gebyr pr. gang.

I kan sætte dit medlemskab i bero for max en måned med en administrations gebyr  af 150 kr.

Opsigelsesfristen af medlemskab

Vil du opsige din medlemskab i GetStrong Studios? Du kan gøre det ved at sende en e-mail til Alison Strong på mail@getstrong.dk. Man kan ikke opsige medlemskaberne via SMS eller pt. telefon.

Bemærks: opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned. Bliver du eksempelvis opkrævet den 25. marts, og opsiger dit medlemskab den 10. marts, får du den sidste opkrævning fra os den 25. marts og kan træne frem til den 25. april.

Periodekort og klippekort

Når du køber periodekort eller klippekort køber du adgang til alle vores klasser i holdplanen. Men du kan ikke købe adgang til et enkelt, fast hold
og forvente, at det fortsætter.

Du kan ikke sætte dit periodekort eller klippekort i bero.

De klippekorter er gyldigt i 1 – 5 måneder.

Ønsker du at afmelde dig et hold, skal du gøre dit i din profil mere end 2 timer inden holdstart. Ellers mister du dette klip.

Rabat

Ønsker du og er du berettiget til studierabat, eller MoMunity rabat på 10 %? For at få et klippekort, periodekort, eller medlemskab til nedsat pris skal du medbringe gyldig dokumentation og legitimation som du viser inden det første gang, du bruger dit nye klippekort eller medlemskab.

Minimum registering

Vi kræver mindst 3 registranter for at en klasse kan afholdes. Hvis denne klasse bliver aflyst på grund af lave registranter, vil vi kontakte 2 timer i forvejen for at fortælle dig. Dette er ikke almindeligt, men en mulighed, du skal huske på.

Ændringer i holdplanen

En gang imellem kan vi være nødt til at ændre timerne i holdplanen og i særlige tilfælde kan et hold blive aflyst på grund af sygdom. Hvis vi aflyser eller rykker et hold, De har booket, får De en mail fra os i god tid. Du vil se ændringerne på vores hjemmeside også.

Når et hold bliver aflyst, får du selvfølgelig sin betaling tilbageført med det samme, hvis du har brugt en klip, prøvetime eller booket en drop-in time.

Gebyr for sen afbestilling 

Sen afbestilling opkræves 30 kr. på alle periodekorter og medlemskaber. Klip-kortholdere opkræves for hele klippet.

Tilbagebetaling

For købte produkter, klippekort , enetimer, behandlinger og abonnementer gives pengene ikke retur.

Fortrydelsesret/reklamation
Til- og afmeldingsinfo

Framelding fra personlig træning og massage kan ske op til 24 timer før timens begyndelse. Herefter føres det pågældende beløb automatisk tilbage til dit klippekort eller bankkonto, afhængigt af den anvendte betalingsform.

Er der mindre end 24 timer til timens begyndelse, kan personlig træning/massagen ikke afmeldes, og det pågældende beløb kan ikke tilbagebetales. Dette gælder også ved brug af trænigspakkerne.

Det er ikke muligt at få det brugte klip refunderet, hvis/personlig træning / massage afmeldes mindre end 24 timer før timens begyndelse.

Klippekort hold, personlig træning og massage
Gyldigheden pr. klippekort er 1- 6 måneder fra første træningsdato.

Klippekort er personlige og kan ikke overdrages uden forudgående aftale med GetStrong.dk.

Overskydende klip tages ikke retur, kan ikke ombyttes til kontanter, og udløbsdatoen kan ikke ændres.

Det er ikke muligt at få det brugte klip refunderet, hvis hold/personlig træning / massage afmeldes mindre end 24 timer før timens begyndelse.

Afmeldingspolitik til workshops, events og retreats

Workshops & events: Hvis I annullerer 72 timer før et planlagt workshop el. event, kan dit workshop/event gebyr overføres til studiekredit. Kontakt studiet via e-mail mail@getstrong.dk eller telefon 61660 1122. Der udstedes ingen kredit inden for 72 timer efter en workshop el. event. Studiekredit skal bruges inden for 6 måneder fra kreditdatoen.

Retreats: Tilmeldinger til GetStrong Studios retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos GetStrong.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur. Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du så snart så muligt give besked om dette til Alison Strong mail@getstrong.dk

Hvis GetStrong Studios aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Gavekort
Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og er kun gyldigt til og med den angivne udløbsdato. Alle gavekort er gyldig for 6 måneder fra indkøbesdato. Herefter kan det ikke længere benyttes.  

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@getstrong.dk. Hvis vi ikke finder en løsning sammen, kan I indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: mail@getstrong.dk

Ansvar i forbindelse med undervisning og sportsmassage

GetStrong Studios kan på intet tidspunkt drages til ansvar for dit helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen hos GetStrong Studios eller på arrangementer eller retreats. Al deltagelse i undervisning, retreats, arrangementer afholdt af GetStrong Studios sker således på eget ansvar. Det er ligeledes kundens ansvar på hold, personslig træning, massage, retreats, workshops osv. at informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen. Det er også kundens ansvar at passe på egne sager, værdigenstande o. lign. i forbindelse med undervisningen eller på retreats.

I betragtning af min deltagelse i GetStrong Studios-træning og massage frigør jeg hermed GetStrong Studios og dets ejere, officerer, direktører, aktionærer, ansatte, praktikanter fra ethvert krav, krav og årsager til handling som følge af min deltagelse i klasser, begivenheder og eller massage.

Forældre har ligeledes det fulde ansvar for medbragte børn hos GetStrong Studios.

GetStrong Studios er ikke ansvarlig for ethvert udstyr, der er mistet, stjålet eller beskadiget, i eller omkring studiet eller på stedet.