Er du klar til sommeren?

Bliv klar til sommeren med TRX HIIT timen hos GetStrongStudios hver onsdage kl. 17.15.

I HIIT (High Intensiv Interval Træning) træner du højintensiv blandet med korte hvileperioder i et bestemt antal sæt. Denne klasse bliver kombineret med TRX øvelser, styrke, kondi og kerne bevægelser.

Er du klar til at udfordre din træning? Er i klar til bikinisæsonen? Så er det denne klasse du skal tage – smækfyldt med høj intensitet og kraftfulde kerne intervalbevægelser

Vi vil arbejder med mange forskellige kerne øvelser og fokuserede balancestillinger, som styker og opbygger en stærk kropskernemuskulatur.

De dybdegående øvelser, der opbygger smidigheden, er også med til at løse op for muskelspændinger. Smidigheden er ligeledes med til at man som f.eks. løber, cykelrytter, golfspiller, danser o. lign. kan komme bedre ud i sine bevægelser, og få et større bevægelsesområde, og bedre kraft udnyttelse.

Vi fokuserer på styrke, stabilitet, kontrol og koordination. Det er en energisk lektion, som virkelig giver dig sved på panden. Start nu og bliv klar til sommeren.

Niveau: For alle fra begynder til let øvede og øvede.

*Denne workshop kan evt foregå på engelsk, hvis der er behov herfor.

*This class can be taught in English.

Pris – en prøvetime er kun 60 kr. 

Tilmelding: Kig forbi og vi vil hjælpe med at opret jer i vores booking system. Elles kan man download Mind-body’s online gratis app her og opret sig som bruger. På app’en kan man tilmelde sig og betale.

Man kan ligeledes oprette sig HER også.

Bemærk – Vi har plads til 16 deltagere pr. hold, tilmelding er efter først til mølle princippet.
Lokale: Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke
2019-05-04T09:15:36+02:00 10. januar, 2018|