Yoga

Yoga 2017-11-04T16:07:30+00:00

Forrest Yoga

Udviklet af Ana T. Forrest – er en dynamisk og fysisk krævende yoga-form. Du vil opnå en øget kropsbevidsthed og en følelse af sammenhæng mellem krop, sind og sjæl. Dét vil give dig inspiration til at gå på opdagelse og søge endnu mere energi – større styrke og dybere indsigt.

Flow Yoga

En Vinyasa eller Flow Style Form, hvor forskellige stillinger bliver kædet sammen til kreative, udfordrende sekvenser. Formålet er at opbygge ynde, opmærksomhed, kropsbevidsthed og – gennem gentagelser – styrke og smidighed. Integration af åndedrættet er vigtigt for at få optimal udbytte af sekvenserne. Yoga timerne er et kreativt mix af Forrest Yoga og Flow Yoga. Solhilsner og dit åndedræt fører dig igennem en række asanas – som meditation i bevægelse. Stillingerne bliver tilpasset alle niveauer, så både begyndere og øvede får optimalt udbytte. En både opstrammende og livsbekræftende lektion.

Yin Yoga

Er designet til skånsomt at strække og rehabilitere sener og ledbånd omkring kroppens led.
Yin Yoga kan være meget fysisk udfordrende da de forskellige stillinger holdes i lang tid – ofte flere minutter.
Når du har prøvet Yin Yoga allerede en enkelt gang, vil du kunne føle fordelene denne yoga form giver – hvad enten du er nybegynder eller toptrænet sportsudøver.

Yin Yoga & Nærvær

En atmosfære af nænsomhed og accept giver de bedste vilkår for at kunne give dybere slip i spændinger – fysiske som psykiske. Derfor lægges der stor vægt på at mærke egne grænser, undgå at presse kroppen, og i stedet lytte til den.

Hatha inspiration Yoga

En blid oplevelse af slow flow, som vil give krop, sind og sjæl mulighed for at komme sig oven på hverdagens. Timen er fyldte med inspiration. Instruktionen er grundig, og der varieres.

Kommende timer